Paleoturisme

Viu una experiència paleontològica única als Hostalets de Pierola, una de les zones més riques en restes de primats fòssils del Miocè.

Tria la teva opció i viu una experiència paleontològica única.

PALEORUTES

Viatja a 12 milions d’anys enrere amb les P@leo_rutes®: Itineraris interactius on la paleontologia s’uneix amb el paisatge actual.

Per gaudir-ne només necessitaràs un mòbil o una tauleta i… ganes d’aventura!

Les P@leo_rutes no tenen horaris ni restriccions. Descarrega’t l’app, la versió Android i la versió per IOS i vés al teu aire!

PALEOCAPDESETMANA

Gaudeix dels P@leo_capdesetmana i descobreix els secrets paleontològics amagats sota terra, resol P@leo_enigmes, deixa’t endur per la història d’en Pau, endinsa’t en una selva tropical…

Vine amb família o amics a fer una immersió paleontològica, allotja’t tot el cap de setmana a l’Alberg de Can Roviralta en règim de pensió completa i emporta’t l’experiència del Miocè a casa!

Consulta la nostra programació.

UNA FINESTRA AL MIOCÈ

Vine a descobrir els nostres fòssils amb la vista de l’espai expositiu del CRIP.

Visitar-lo et donarà resposta a preguntes com: ¿Perquè als Hostalets hi ha tants fòssils? ¿Quines espècies s’hi poden trobat? ¿Perquè als Hostalets hi ha tantes restes de primats? ¿Quin lloc de l’evolució dels homínids ocupen els primats identificats?

L’exposició està oberta els dissabtes, diumenges i festius. Entre setmana per a grups amb reserva prèvia.

PALEO_KIDS

Vols convertir-te en un paleontòleg del Miocè?

Coneix la paleontologia i les seves tècniques de recerca en primera persona.

Et proposem activitats i tallers interactius per sentir-te com un autèntic paleontòleg i conèixer el treball que fan en les seves recerques.

Consulta la nostra programació i fes la teva reserva.